Bakgrund
Som fotograf
Jag har arbetat som fotograf sedan 2018 och fotar mestadels porträtt, evenemang och produkter.
Min stil som fotograf är två olika beroende på tillställning. På ett evenemang smyger jag mig ofta runt obemärkt för att hitta dom där fina intima ögonblicken man ofta inte lägger märke till. Medans jag som porträttfotograf är väldigt tydlig med personen hur bilden ska tas och hur den som fotas ska posera. Jag har fotat tusentals personer (ofta de som inte vill bli fotade men måste i företagssammanhang) blivit väldigt erfaren vad som ser avslappnat och bekvämt ut på bild.
Om mig
Vid sidan av min heltidstjänst (digital designer/content creator på Dollarstore) så tar ibland frilansuppdrag som porträtt och bröllopsfotograf (och ibland filmare). Jag är utbildad marknadsförare som gled in på den kreativa kreativa banan redan 2011 och har arbetat som grafisk designer/fotograf/filmare sedan dess. Erfarenheter har samlats på inhouseavdelningar på stora företag och som frilansande fotograf. 
Programmen jag redigerar med (Adobe Creative Suite) är Premiere Pro, After Effects, InDesign, Photoshop, Illustrator, Lightroom och Audition. Dessutom har jag en portabel studio som jag kan ta med överallt.
Fritiden spenderar jag helst med familjen och speciellt vår nykläckta dotter och överbliven energi bränner jag helst på bollsporter, fotar eller håller på med vattenaktiviteter. Musik finns alltid i mina öron, festivaler har varit ett stående inslag sedan tonåren och går än idag på konsert så fort tillfälle ges.
Erbjudna tjänster
Jag är en enmansstudio som både fotar och filmar och kommer till er med egen kamerautrustning, ljud och ljus. Önskas hjälp med koncept och idéer är det något jag kan stötta med innan vi drar igång så ni får maximal utväxling av vårt samarbete. 
Jag även ett brett kontaktnät med fler fotografer jag kan ta med mig vid behov.
.
Foto
- Bröllopsfoto
- Familjeportrött
- Företagsporträtt
- Miljöporträtt
- Produktfoto
- Eventfoto

Film
- Intervjuer
- Företagsfilm
- Drönarfilm
- Textanimering
- Social media filmer

Back to Top